Heropening Quality

Yes, Yes, Yes …
wij kunnen terug onze hobby uitvoeren nadat de Raad van Staten ons duidelijkheid heeft gegeven over de interpretatie van de wetgeving inzake COVID.

Na overleg met onze uitbaters hebben zij mij volgende beslissingen laten weten:

De Quality zal terug open zijn vanaf morgen 10/01/2022 maar … onder volgende openingsuren en dit tot al zeker eind januari:

  • Van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot en met 23.00 uur
  • Op vrijdag van 13.00 uur tot en met 23.00 uur
  • Op zaterdag en zondag zal de zaak gesloten zijn behalve als er tornooien worden georganiseerd door BBSA of onszelf als club

Dit betekent dat de interclubcompetitie BBSA en de clubcompetitie en de wedstrijden van onze leden kunnen blijven doorgaan.
Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • iedereen kan komen snookeren mits voorlegging van de CST EN de lidkaart (BBSA of clubkaart). Zonder dit vertoon wordt u de toegang onherroepelijk geweigerd.
  • alle wedstrijden dienen op voorhand gereserveerd te worden (met uitzondering van de BBSA-wedstrijden die volgens de kalender automatisch al voorzien zijn.
    Er mogen GEEN toeschouwers aan de snookertafels zitten en niet gereserveerde wedstrijden kunnen/mogen niet doorgaan.

Onze nieuwjaarsreceptie kan niet doorgaan omwille van de huidige wetgeving maar … wij willen wel ons gratis nieuwjaarstornooi laten doorgaan en dit op 14/01/2022 om 19.00 uur.
Wij starten stipt dus iedereen dient om 18.45 uur aanwezig te zijn zodat we de trekking kunnen volbrengen en direct kunnen starten om 19.00 uur (de zaak wordt hoe dan ook om 23.00 uur gesloten).
Alle personen die op heden zijn ingeschreven worden geacht deel te nemen (mocht dit niet het geval zijn verwacht ik van jullie een mailtje met de annulatie). Mocht je nog niet zijn ingeschreven kan je dit alsnog doen via mail naar ondergetekende.

Vanaf morgen worden dus alle BBSA-wedstrijden gespeeld volgens de bestaande kalender (zie mail Georges Lefèvre). Mocht het toch niet kunnen door Covid dan MOETEN jullie contact opnemen met Tommy, Georges Lefèvre EN de uitbaters zodat zij de programmering kunnen aanpassen.

Wij hopen op jullie medewerking en vooral dat jullie terug kunnen genieten van jullie hobby.
Mochten jullie nog vragen hebben kun je altijd terecht bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet

Gerry Van Gheem
Voorzitter
Snookerclub Quality

Geplaatst in clubtornooi, corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *