De uitbaters heten u van harte welkom

In de panden gelegen aan het industrieterrein in Zele vind je de leukste snookerclub van het Waasland! Snookerclub Quality staat sinds 1986 op eigen benen.

Momenteel telt onze vereniging zo’n 100 enthousiaste leden, onderverdeeld in verschillende divisies.

In de sfeervolle zaal staan 14 snookertafels, 4 tapbiljarts en 9 caramboletafels. Of je nu komt om recreatief een balletje te stoten of om serieus
te trainen, in Taverne Quality ben je altijd van harte welkom.

Het centrum ademt rust uit voor de fanatieke spelers maar biedt ook de gezelligheid voor degenen voor wie het niet meer dan een spelletje is.
Maar ook de mensen die niet direct voor een van de biljartdisciplines komen is er altijd wel iets te doen.
Aan de bar is het altijd gezellig toeven en bovendien is er ook de gelegenheid om een potje te kaarten, een spelletje darts etc…

The Q Club is naast het huren van Snooker- en Caramboletafels of tapbiljarts ook zeer geschikt voor het houden van feesten en bijeenkomsten.
Origineel idee voor een bedrijfsuitstapje?

In Taverne Quality verrast u uw medewerkers, collega’s of relaties met een ludieke activiteit.
Snooker wordt gespeeld door mannen en vrouwen, op ieder niveau en bij Quality is daar alle ruimte voor. Geen centrum waar (alleen) op
competitieniveau wordt gespeeld maar een gelegenheid waar je gewoon gezellig een “potje komt snookeren”. De ambiance bevestigt dit dan ook.

Een ontspannen, informele sfeer, opgeluisterd met trendy muziek. Bij de grote bar bestelt u uw drankjes en borrelhapjes gedurende uw spel.
De combinatie van het spelelement met de eetgelegenheid, maakt uw uitstapje compleet. Alles onder één dak, op korte termijn en eenvoudig te regelen.

Kom eens langs en overtuig jezelf.

De openingsuren zijn:

Maandag 13:00 tot 01:00
Dinsdag 13:00 tot 01:00
Woensdag 13:00 tot 01:00
Donderdag 13:00 tot 01:00
Vrijdag 13:00 tot 01:00
Zaterdag 13:00 tot 01:00
Zondag 13:00 tot 01:00

Met vriendelijke groet,

De uitbaters.